Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Digitális felzárkóztatási programot indítottak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 11.
ImageMár nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is oktatják a forradalmi digitális ismeretekre az Alba Innovárban. A digitális élményközpontot működtető Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány egy nyertes pályázatnak köszönhetően felzárkóztatási programot indított, hogy az érintett felnőtt társadalmi csoportokhoz – a munkáltatókhoz és a munkavállalókhoz - minél közelebb hozza a digitális világot, a robotikát, annak előnyeit.
Tovább...
 
Szombaton is lesz ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 11.
ImageAz október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó hosszú hétvége miatt munkanap-áthelyezésre kerül sor. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ezúton is tájékoztatja az ügyfeleket arról, hogy október 13-án, szombaton 08.00 és 12.00 óra között ügyfélfogadást tartanak, október 22-e, hétfő pedig pihenőnap lesz hazánkban.
Tovább...
 
Virtuális találkozás a Balti-tenger lányával Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 11.
Ma este a Vörösmarty Könyvtár Olvasótermébe várják azokat, akik kíváncsiak a kontinens legészakibb fővárosának építészetére, történelmére és a független állam 100 évének sikereire. Helsinki címmel Koppányi Miklós építész, a Magyar-Finn Társaság kulturális alelnöke tart vetítéssel egybekötött ismeretterjesztő előadást.
Tovább...
 
Új sétány a Rádió lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 11.
Elkészült a Rádió lakótelep melletti új térköves sétány, melyet már használatba is vettek a lakók. A sétány melletti öreg fákat kivágták, helyükre új, burkolatkímélő növényzet kerül még idén ősszel. A csaknem 13 milliós beruházást bejáráson nézték meg ma reggel.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában a héten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 11.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan október 12-én, pénteken és 13-án, szombaton Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Kutya a vadász eb nélkül! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 10.
Igazi sztárnak számít a magyar vizsla a vadászkutyák körében Magyarországon és külföldön egyaránt. A fajta kiváló képességeiről személyesen is meggyőződhetünk az Országos Vizsla Főversenyen, amely péntektől vasárnapig tart a soponyai Ökoturisztikai Központban. A vasárnapi közönségnapon látványos engedelmességi és elhozó versenyszámokat, emellett agárfuttatást és íjászatot láthat a közönség, és lesz egy vizslás rajzkiállítás is. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Megújul az Óvoda utca Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 10.
ImageA Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19 programjának keretében megújul az Óvoda utca. A kivitelezési munkák során a csapadékcsatorna- és felszín alatti közműkiépítésre kerül sor. Az útburkolat és a járda felújítása mellett a kivitelező 27 új parkolót alakít ki, teljesen városi forrásból.
Tovább...
 
Péntek estétől lezárják a Mátyás Király körút parkolóhelyeit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 10.
ImageCsapatzászló-adományozási ünnepséget tartanak szombaton délelőtt a Városház téren: az októberben megalakult új székesfehérvári katonai szervezet 300 katonája sorakozik fel a rendezvényen. A lebonyolítás céljából péntek estétől lezárják a Mátyás király körút parkolóhelyeit, rossz időjárás esetén pedig a Sportcsarnok előtti külső forgalmi sávot.
Tovább...
 
Új helyszíneken gyúlnak fel az ünnepi fények advent időszakában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 09.
A Városgondnokság – bár még csak október van – már elkezdte szerelni az adventi fényeket Székesfehérváron. Jelenleg a Palotai kapu téren és a Liszt Ferenc utcában dolgoznak a szakemberek, hogy advent első hétvégéjére mindenhova kikerülhessenek a fények. Tavaly is nagyon sok elismerést kapott a díszkivilágítás, ráadásul idén több új helyszínre is kerülnek adventi fények Székesfehérváron.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 09.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
Szakmai nap a népdalok szerelmeseinek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. október 09.
Image„Nem jöttem én gyalog…” címmel szervez szakmai napot október 20-án, szombaton a Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza és a Nagylóki Közösségi Ház dalkörvezetőknek, népdalénekeseknek, citerásoknak és a megyében működő népzenei együttesek vezetőinek. A program ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9978 - 9988 / 20449